Dragi naši korisnici želimo da Vas obavestimo o nekoliko važnih detalja u vezi online kupovine koju obavljate putem internet sajta www.devar.rs. 

Pre svega online kupovina kod nas u skladu je sa osnovama odredbi čl.13. i čl.27. Zakona o zaštiti potrošača (Sl.glasnik RS 6/2016) koje privredno društvo Rapid kids d.o.o. iz Nove Pazove poštuje.

Prodaja robe putem internet sajta www.devar.rs obavlja se u okviru registrovane delatnosti privrednog društva Rapid kids, Cara Dušana 117, Nova Pazova, Srbija, matični broj: 21343544, PIB: 110367519, šifra delatnosti 4690. 

Osnovna obeležja, opise i detalje robe možete pronaći na sajtu www.devar.rs. 

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 6/2016) kupovina preko prodajne internet stranice www.devar.rs smatra se prodajom na daljinu.

Maloprodajna cena svakog artikla navedena je uz fotografiju,opis i video istog. Sve cene su izražene u dinarima, uz uračunat PDV.

Ne garantujemo da su sve informacije i fotografije proizvoda na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Svi proizvodi prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne moraju biti dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Mobilni uređaji sa naših fotografija nisu deo naše ponude. Ne garantujemo rad aplikacije na svakom uređaju. Ukoliko imate problem sa radom aplikacije molimo Vas pišite na e-mail adresu help@devarbooks.com

Želimo Vam uspešnu kupovinu!

Uslovi isporuke i plaćanja

Isporuku poručene robe preko sajta vršimo uz pomoć kurirskih službi u roku 48 sati. 

Svaka isporuka robe čija vrednost prelazi 2.500 rsd je besplatna. 

Robu naručenu na sajtu plaćate isključivo pouzećem gotovinski. 

Unošenjem kupona u polje za kupon prilikom vršenja online kupovine, korisnik može ostvariti cenovne pogodnosti. Kuponi se stiču na društvenim mrežama stranice Devar Srbija, učešćem u aktuelnim akcijama i promocijama. 

Privatnost vaših ličnih podataka biće korišćeni isključivo u svrhu kupovine na našem web sajtu. Rapid Kids čuva privatnost svih posetilaca ovog internet sajta.