Prezentacija Devar 4D bojanki u Nišu

Prezentacija Devar 4D bojanki u Nišu

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Devar bojanke stigle u Niš

U utorak 8.maj 2018. godine u 13 časova održana je promocija DEVAR 4D bojanki u Nišu.

Narodna biblioteka „Stevan Sremac“ i Rapid Kids u ruskom kutku, prijatnom ambijentu, i punoj sali oživeli su čaroliju i predstavili je onima koji prvi treba da razumeju novi način učenja i obrazovanja. Roditeljima, vaspitačima, prosvetnim radnicima predstavljen je spoj klasične bojanke i telefona i pojava zvana „Pametna knjiga“.

Da su proizvodi Devar zdrava ideja, dobar proizvod današnjice slažu se i mediji koji su prisustvovali na našoj promociji. 

Za Devar proizvode izraženo je veliko interesovanje jer ove bojanke su više od toga. Mnogi nisu mogli da sakriju oduševljenje da pored ,,oživljenog“ lika on ima mogućnost da vam govori interesentne činjenice koje će mališani kroz igru veoma lako zapamtiti.

Rezultati prezentacije biće neka nova iznenađenja i širenje magije u najvećem jugoistočnom gradu Srbije.
http://www.nbss.rs/nove-tehnologije-u-sluzbi-obrazovanja-na-bezbedan-nacin/[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/2″][vc_single_image image=“904″][/vc_column][vc_column width=“1/2″][vc_single_image image=“905″ css=“.vc_custom_1525986660351{margin-top: 22px !important;}“][/vc_column][/vc_row]

Devar na Beogradskom sajmu garantuje dobru zabavu

10/05/2018

Čarobni dečiji svet na Beogradskom sajmu

10/05/2018

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *