Čarobni dečiji svet na Beogradskom sajmu

Čarobni dečiji svet na Beogradskom sajmu

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ekskluzivni distributer DEVAR proizvoda za Srbiju, firma Rapid Kids 11.maja na dečijem beogradskom sajmu oživela je čaroliju i pokrenula magiju.

4D bojanke i pametne knjige prvi je primetio gradski menadžer Goran Vesić i sam spomenuo koliko je važno deci pružiti kvalitetno obrazovanje koje se stalno unapredjuje, osavremenjuje a koje je bezbedno, sigurno i inovativno. Dečiji beogradski sajam je već tradicionalna manifestacija zabave, smeha, takmičenja i predstavljanja dečijih proizvoda i programa. Ove godine bogatiji je za asortiman za kojim lude kako mali tako i veliki.
Tehnologija Uvećane Stvarnosti na mobilnom telefonu ili tabletu pravi je primer učenja i zabave u jednom uređaju.

Magija je oživela, a beogradski sajam ispunjen različitim aktivnostima i vedrom dečicom željnom novih znanja pokrenuo je čarobnjaštvo koje je zaludelo Beograd. Devar Srbija samo na kratko uzima predah i priprema nešto novo za Vas, a do tad čitajte na zvaničnim stranicama dečijeg sajma i medijima kako smo se provodili.

Pratite nas na zvaničnim stranicama Facebook i Instagram #devarsrbija

http://www.beograd.rs/lat/beoinfo/1748624-vesic-grad-konstantno-radi-na-unapredjenju-kvaliteta-zivota-najmladjih-sugradjana/#prettyPhoto

http://pink.rs/vesti/70735/vesic-otvorio-21-cunga-lunga-deciji-sajam[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/3″][vc_single_image image=“917″ onclick=“link_image“][/vc_column][vc_column width=“1/3″][vc_single_image image=“919″ onclick=“link_image“ css=“.vc_custom_1528903496588{margin-top: 20px !important;}“][/vc_column][vc_column width=“1/3″][vc_single_image image=“918″ onclick=“link_image“ css=“.vc_custom_1528903507609{margin-top: 20px !important;}“][/vc_column][/vc_row]

Prezentacija Devar 4D bojanki u Nišu

21/05/2018

Malo je danas učitelja koji žele da stvaraju čarobne stvari za svoje učenike

21/05/2018

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *