4D Program

Ako ste u potrazi za novim, uzbudljivim sadržajima za svoje male istraživače, dobro došli u naš 4D svet zabave, učenja i mašte. Obećavamo da će naša tehnologija “uvećane stvarnosti” pomeriti granice očekivanog.

Šta je Augmented Reality (AR) i kako utiče na decu?

Reč je o savremenoj tehnologiji koja proširuje, odnosno uvećava stvarnost objektima, grafikom i zvukovima kojih u realnom prostoru nema. Klinci bi već na ovo rekli “Wow!”, ali potrudićemo se da vam dočaramo kako AR utiče na njihov dosadašnji način opažanja i učenja.

Svet se menja, ali deca su i dalje deca!

U prirodi deteta su radoznalost i želja za znanjem, potpuno isto kao pre 50 ili 100 godina, ali deci digitalnog doba ne možete privući pažnju igračkama i edukativnim sadržajima iz tog vremena, jer su njihova čula od rođenja usmerena na nove tehnologije. Sigurni smo da se nećete iznenaditi kada vam kažemo da su digitalni ekrani jedino što im stoprocentno drži pažnju. Hajde onda da ih mudro iskoristimo! :)

Knjiga + AR aplikacija = 4D knjiga

AR aplikacija ima sposobnost da angažuje decu, time što stvara zanimljiv i visoko kvalitetan 4D vizuelni sadržaj. Običnu štampanu knjigu, enciklopediju ili bojanku, naša AR aplikacija za trenutak pretvara u uzbudljivo interaktivno iskustvo.

Zvuči moćno? Evo šta je potrebno da biste pokrenuli 4D avanturu!

Enciklopedija, knjiga ili bojanka iz našeg 4D programa + digitalni uređaj (pametni telefon ili tablet) + Devar aplikacija koju preuzimate besplatno.

Iiii 4D avantura može da počne! Deca će vam objasniti kako se koristi aplikacija 🙂, a možete pogledati i naše uputstvo.

Dostava je besplatna za sve kupovine preko 2500RSD

Postani član našeg LOYALTY kluba i ostvari dodatne pogodnosti!