Nove tehnologije i deca

blog_tehnologija_i_deca_devar

Tehnologija je danas postala toliko uobičajena i na dohvat ruke, da ništa što se pojavi, više nije novo. Već godinama u nazad, stvari, predmeti postali su pametni.

Pametan telefon, televizor, tablet. Sve su to predmeti koji su glavni izvor ne samo zabave, već i znanja. Nismo ni svesni koliko učimo uz pomoć telefona i interneta. Ne postoji podatak koji se ne može naći online, a ni hrana ili stvar koja se ne može online poručiti.

Pa, da li smo jedini koji „guglaju“ nepoznate reči, ili traže bilo kakve podatke, koji verovatno postoje po knjigama i enciklopedijama? Nismo. Tehnologija definitivno pomaže pri učenju, a da li je koristimo dovoljno? Nismo baš sigurni.

Popularni blogovi

Koliko je Sunce udaljeno od planete zemlje?

U našem kosmičkom susretu, gde Zemlja pleše oko svoje zvezde, jedno pitanje intrigira umove ljudi vekovima: Koliko smo zaista udaljeni od Sunca? Prosečna udaljenost od

svemir-sajt9

Enciklopedija svemira za malu i veliku decu

Dobrodošli na Devar, dom 4D enciklopedija koje će otvoriti vrata čudesima svemira vašem detetu, ali i probuditi radoznalost kod odraslih. Naša Enciklopedija Svemira „Kosmos“ nije

Podelite ovo