Dešavanja Nagrada za prosvetnu inovaciju uz Devar proizvode

Dešavanja

Nagrada za prosvetnu inovaciju uz Devar proizvode

Preponosni smo što sarađujemo sa jednom od zvanično najboljih edukatora u Srbiji.

Sada već dobro poznata učiteljica Suzana Veljković dobila je nagradu za prosvetnu inovaciju "Dimitrije Mita Čupić" za ogledni čas koji je održala sa Devar 4D bojankom "Čudesna šuma".

Suzana je na čas dovela i roditelje, deca su se igrala, bojila, rešavala rebuse i koristila mobilne telefone. Sa časa izašli su sa novim znanjem, ali srećna i zadovoljna što je to bio drugačiji, njima mnogo zanimljiviji čas, a roditelji spokojniji što postoji način upotrebe mobilnih telefona koristan i bezbedan za njihovu decu.

Navodimo samo delić onoga što o nagradi kaže sama dobitnica, a detaljnije pročitajte u linku ispod.

Mobilno učenje je omogućilo učenicima da gradivo usvajaju kroz igru svojim tempom, na onakav način i onoliko puta koliko to njima odgovara.

Imajući u vidu ciljeve nastave, smatram da svrsishodnim korišćenjem tehničkih mogućnosti možemo biti efikasniji, jer hteli mi to ili ne – ceo svet je postao mobilan.

http://zivojinmisic.rs/nagrada-za-prosvetnu-inovaciju-dimitrije-mita-cipcic-iz-ugla-jedne-od-najboljih-edukatora-srbije/?fbclid=IwAR3s6NWWPjprH6DTaQghgrjEFk6HKSPGAkF7U-MPWZBMAJYHpHNytk6Zb1A

Dostava je besplatna za sve kupovine preko 2500RSD

Postani član našeg LOYALTY kluba i ostvari dodatne pogodnosti!