Oživite svet oko vas uz pomoć Tehnologije proširene stvarnosti (AR).

OŽIVI SVOJU PRIČU!

Na čitalačko tržište Srbije doneli smo potpunu revoluciju kada je reč o programu namenjenom najmlađim čitaocima. 

Naše proizvode možete naći u državnim i privatnim školama, bibliotekama, vrtićima, edukativnim centrima, knjižarama, galerijama i prodavnicama poklona širom Srbije, Bosne i Hercegovine i Republike Srpske.

Proširena stvarnost - (AR) tehnologija
kao korak dalje u obrazovanju

Ne možemo deci zabraniti da budu u korak sa svojim vremenom, ali im možemo omogućiti da trend savremenog sveta iskoriste na najbolji mogući način.

Uspeli smo da spojimo edukaciju i zabavu, štampanu knjigu i mobilnu tehnologiju. Oživeli smo magični svet likova i tako kreirali prostor za brže učenje, igru i razvoj brojnih korisnih veština kod dece.

Podstaknite učenje kroz AR

Učenje i obrazovanje su odavno prestali da svode na suvo čitanje udžbenika. Dolaskom digitalne ere, edukacija je dobila nov oblik, a deci 21. veka teško pada kada se učenje svede isključivo na suvoparno štrebanje.

Uz Devar 4D enciklopedije pošaljite decu da se ‘’igraju’’ i bićete iznenađeni sa koliko stečenog znanja će se igra završiti!
deca_gledaju_u_telefon_devar
dinosaurus_devar

Razvijte logiku kroz proširenu stvarnost

Logika se razvija spontano, od najranijeg doba, dok dete otkriva svet oko sebe i donosi zaključke na osnovu onoga što vidi. Jedan od najboljih načina za podsticanje logike jesu igra i edukacija.

Devar 4D enciklopedije predstavljaju pravu stimulaciju za mozak jer njihovo korišćenje uključuje angažovanje kreativnost, mašte i logike.

Pomerite granice kreativnosti i mašte putem AR tehnologije

Kreativnost i mašta, pogotovo dečija, ne poznaju granice. Kreativni rad kroz istraživanje sveta oko sebe, slikanje, čitanje i igru pruža detetu slobodu da razvije sve svoje veštine.

Uz naše 4D enciklopedije kreativnost i zabava dolaze u novoj dimenziji, a malim istraživčima uživanje je zagarantovano!
majka_sa_decom_devar
devojcica_gleda_u_telefon_devar

Ludo se zabavite uz 4D program

Ko danas ne voli da se zabavlja? Mali i veliki, mladi i stari u svetu zabave, igre i osmeha – niko ne škrtari! Okupite decu, dajte im Devar 4D enciklopediju, mobilni telefon i uživajte zajedno sa njima dok otkrivate svet.

Zabavno i oživljeno iskustvo nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Usput možda i vi saznate nešto novo!

Doživite nove tehnologije kao pomoć,
a ne kao još jedan medij za sputavanje u razvoju

Vašem malom digitalcu kao i ostaloj deci knjige vrlo retko privlače pažnju u moru internet sadržaja i telefona.
Tehnološki napredak po prirodi nije zla stvar. Oduzimanjem i strogim ograničavanjem istih nertetko možete stvoriti negativan efekat.

Pametnim pristupom, uz odabir edukativnog materijala i pomoć Augmented Reality tehnologije, pomoći ćete intelektalnom
i kreativnom razvoju vašeg deteta na dosad neiskušen način!

Koliko je Sunce udaljeno od planete zemlje?

U našem kosmičkom susretu, gde Zemlja pleše oko svoje zvezde, jedno pitanje intrigira umove ljudi vekovima: Koliko smo zaista udaljeni od Sunca? Prosečna udaljenost od

svemir-sajt9

Enciklopedija svemira za malu i veliku decu

Dobrodošli na Devar, dom 4D enciklopedija koje će otvoriti vrata čudesima svemira vašem detetu, ali i probuditi radoznalost kod odraslih. Naša Enciklopedija Svemira „Kosmos“ nije