Anatomija ljudskog tela

Upoznajte anatomiju ljudskog tela, složene sisteme ljudskog organizma i zavirite u svet nauke u svega par koraka uz Devar 4D enciklopedije.

Oseti čari enciklopedije u uvećanoj stvarnosti i poruči svoj primerak Enciklopedije o anatomiji klikom na korpu.

• Za uzraste: 7+
• Tip poveza: Tvrdi
• Broj strana: 92
• Pismo: Ćirilica
• Težina: 500g
• Žanr: Edukacija
• Format: 290×211
• Godina izdavanja: 2019.
• Izdavač: Rapid Kids d.o.o.

Skini demo

2,200.00 rsd

Dragana Jakšić
Opširnije
Ovo su knjige koje obeleže detinjstvo, koje se vole, čuvaju... Nestvarne, savršene, drugačije! Knjige u kojima uživaju ne samo deca, već i odrasli. Ukoliko želite da dinosaurusi "šetaju" Vašim domom, da oživite junake koje su Vaša deca bojila, da sagledate ljudsko telo i organe na način na koji to niste imali priliku do sada da vidite, ovo su knjige za Vas! Devar za svaku preporuku!
Milan Bošković
Opširnije
Fenomenalna zanimacija za malu i veliku decu
Ivana Bošković
Opširnije
Devar bojanke su savršena zanimacija za decu svih uzrasta. Imam troje dece i svi su oduševljeni kako njihovi omiljeni junaci ožive pomoću aplikacije.
Radmila Bijelić
Opširnije
Moja deca su se oduševila :)

Upoznajte anatomiju ljudskog tela, složene sisteme ljudskog organizma i zavirite u svet nauke u svega par koraka uz Devar 4D enciklopedije.

Zamišljanje više nije potrebno, ispred sebe ćete dobiti vizuelni prikaz slojeva organizma i njihovih funckija. Devar 4D enciklopedija anatomije dolazina srpskom jeziku, te je pogodna za izučavanje i najmlađima.

 

Pogledajte kako izgleda uživo

 

 

Augmented Relailty (AR) u obrazovanju

Otkrij šta je Augmented Reality (AR) i kako se ova magična tehnologija koristi za unapređenje učenja kod dece i odraslih?
Kroz primere, primene i novosti na našem blogu.
čarobni dečiji svet u Beogradu

Čarobni dečiji svet u Beogradu

Ekskluzivni distributer brenda DEVAR za Srbiju, firma Rapid Kids iz Nove Pazove od 11. do 13. maja na 21. dečijem beogradskom sajmu oživela je čaroliju

blog_devar1

Čarobni dečiji svet na Beogradskom sajmu

Ekskluzivni distributer DEVAR proizvoda za Srbiju, firma Rapid Kids iz Nove Pazove 11.maja na 21. dečijem beogradskom sajmu oživela je čaroliju i pokrenula magiju. 4D

blog_tehnologija_i_deca_devar

Nove tehnologije i deca

Tehnologija je danas postala toliko uobičajena i na dohvat ruke, da ništa što se pojavi, više nije novo. Već godinama u nazad, stvari, predmeti postali