Set AR Enciklopedija

Mali Mihailo mnogo voli enciklopedije, pa smo zajedno sa njim odlučili da napravimo ovaj set od pet najboljih enciklopedija. Ko najbolje poznaje decu nego oni same. Mihailo mnogo voli da čita i piše, a sigurni smo da voli i vaše dete.

Set najboljih enciklopedija za decu. Odvojite dete od telefona i računara. Neka uključe svoju maštu i zajedno sa Vama se zabave.

• Za uzraste: 7+

• Tip poveza: Tvrdi

• Pismo: Ćirilica

Žanr: Edukacija

Izdavač: Rapid Kids d.o.o.

8,000.00 rsd

Dragana Jakšić
Opširnije
Ovo su knjige koje obeleže detinjstvo, koje se vole, čuvaju... Nestvarne, savršene, drugačije! Knjige u kojima uživaju ne samo deca, već i odrasli. Ukoliko želite da dinosaurusi "šetaju" Vašim domom, da oživite junake koje su Vaša deca bojila, da sagledate ljudsko telo i organe na način na koji to niste imali priliku do sada da vidite, ovo su knjige za Vas! Devar za svaku preporuku!
Milan Bošković
Opširnije
Fenomenalna zanimacija za malu i veliku decu
Ivana Bošković
Opširnije
Devar bojanke su savršena zanimacija za decu svih uzrasta. Imam troje dece i svi su oduševljeni kako njihovi omiljeni junaci ožive pomoću aplikacije.
Radmila Bijelić
Opširnije
Moja deca su se oduševila :)
Jovana Bisevac
Opširnije
Divno osmisljene knjige za decu, ali i nas odrasle. Poucno, zanimljivo i zabavno! Preporuka od srca❤
Vladimir Petrovski
Opširnije
Sve pohvale !
Rade Kneževič
Opširnije
Fenomenalna stvar
Romano Bijelić
Opširnije
Najbolji poklon!!
Antonela Bijelić Milojica
Opširnije
Magija u knjizi :)

4D slike u enciklopediji izgledaju tako stvarno, što znači da deca mnogo više osećaju ljubav prema samoj knjizi.

Mali Mihailo mnogo voli enciklopedije, pa smo zajedno sa njim odlučili da napravimo ovaj set od pet najboljih AR enciklopedija. Sada je čitanje mnogo lakše i praktičnije. Ko najbolje poznaje decu nego oni same. Mihailo mnogo voli da čita i piše, a sigurni smo da voli i vaše dete.

Sigurno smo da bi voleli da i Vaše dete razvije maštu, ipak je to period odrastanja, ali kako su došli telefoni čini nam se kako deca sve više gube tu maštu.

Set najboljih enciklopedija za decu. Odvojite dete od telefona i računara. Neka uključe svoju maštu i zajedno sa Vama se zabave.

Vaše dete voli dinosauruse? Tu je 4D Enciklopedija ‘’Dinosaurusi’’.

Vaše dete voli planetu i zanimljivosti o njoj? Tu je 4D Enciklopedija ‘’Svetska Čuda’’. Kao i mnoge druge enciklopedije.

Ukratko o 4D enciklopediji za dinosauruse:

Devar 4D enciklopedija dinosaurusa – Sa nama dinosaurusi oživljavaju, možete ih šetati po svom domu ili ih izvesti u park, i sve to uslikati i snimiti. Devar 4D enciklopedija o dinosaurisima nudi ludu zabavu za sve generacije.

 

Augmented Relailty (AR) u obrazovanju

Otkrij šta je Augmented Reality (AR) i kako se ova magična tehnologija koristi za unapređenje učenja kod dece i odraslih?
Kroz primere, primene i novosti na našem blogu.
blog_devar1

Čarobni dečiji svet na Beogradskom sajmu

Ekskluzivni distributer DEVAR proizvoda za Srbiju, firma Rapid Kids iz Nove Pazove 11.maja na 21. dečijem beogradskom sajmu oživela je čaroliju i pokrenula magiju. 4D

blog_tehnologija_i_deca_devar

Nove tehnologije i deca

Tehnologija je danas postala toliko uobičajena i na dohvat ruke, da ništa što se pojavi, više nije novo. Već godinama u nazad, stvari, predmeti postali