Roditelji, red je da odahnete. Vaše dete se više neće buditi noću

Deca citaju enciklopediju (1)

Kao roditelji susrećemo se sa nizom problema.

Kada iz dečje sobe čujemo neprijatne zvukove, znamo da su deca naišla na neku igricu koja naknadno u detetu izazvati jezu, bojažljivost, neprijatnost, strah. Igrice i sadržaji nasilja danas su deci pristupačni, na izvolte.

Teško je sve to iskontrolisati.

Prva misao kojom se tešimo je ta da eto, cela generacija raste uz kompjutere, internet, nove tehnologije. I mi ih svakodnevno koristimo.

Međutim, na različitim sajtovima za decu nedostaju edukativni sadržaj. Zbog toga se motorika, brzina razmišljanja, razvoj sposobnosti za donošenje ispravnih odluka kod dece ne razvija. Ne postoji mogućnost da mališani svojim rukama prave i kreiraju oblike. Zbog toga dečica ne razvijaju praktične sposobnosti koje će im biti neophodne u svakodnevnom životu.

Tokom korišćenja Enciklopedije deca će otkrivati svet tako što će koristiti maštu tokom listanja knjige, jer će svaki oblik koji je u njoj morati sami da otkriju. Iz knjige će im se doslovno pojavljivati prepoznatljivi oblici likova, građevina i istorijskih znamenitosti.  

Zato smo srećni, zajedno sa vama, kada znamo da naša knjiga, 4D Enciklopedija „Svetska čuda“ može decu zainteresovati sadržajem koji je edukativan. 

Enciklopedije, knjige, obrazovni sadržaji vraćaju se u život naše dece. Tehnologiju smo iskoristili samo kao dodatak ili alat da ih osavremenimo. 

Budite sa nama pioniri u novoj eri povratka knjiga i enciklipedija. 

Popularni blogovi

blog_devar1

Čarobni dečiji svet na Beogradskom sajmu

Ekskluzivni distributer DEVAR proizvoda za Srbiju, firma Rapid Kids iz Nove Pazove 11.maja na 21. dečijem beogradskom sajmu oživela je čaroliju i pokrenula magiju. 4D

Podelite ovo