Postanite partner i uključite se u razvoj Augmented Reality
(AR) tržišta

Predstavite svoje poslovanje ili poslovnu ideju na višem, profesionalnijem nivou razvojem sopstvene AR aplikacije.

Primenom AR tehnologije i uključivanjem u AR tržište kročite u svet uvećane stvarnosti koji pomera granice poznatog.
Postanite deo distributivnog lanca Rapid kids d.o.o.

Obogatite svoj asortiman AR proizvodima brenda Devar i doprinesite i Vašem proširenju tržišta disruptivne AR tehnologije na teritoriji Srbije, Republike Srpske i Bosne i Hercegovine. Nudimo odlične partnerske uslove, stabilnu mrežu partnera i odličnu korisničku podršku.

Ko su naši partneri?

Službeni Glasnik

Javno preduzeće Službeni glasnik osnovano je 1992. godine zakonom o objavljivanju zakona i drugih propisa i opštih akata i o izdavanju

NBK

NBK kompanija osnovana je 1998. godine i nudi bogatu ponudu u oblasti kancelarijskih, školskih, slikarskih, promotivnih i gift proizvoda.

Vulkan

U Knjižarama Vulkan možete pronaći i bogat gift program, kao i papirnu galanteriju, širok izbor kancelarijskog materijala, muziku.
pertini

Pertini

Pertini je kompanija regionu koja svojim širokim asortimanom, kvalitetnim i atraktivnim igračkama postavlja standarde već dugi niz godina.
etrafika

E-Trafika

Trafika na Internetu za online kupovinu po uvek dobrim cenama i sa najvećom ponudom stripova i ostale popularne robe.
dexyco

Dexy Co

Kompanija sa mrežom maloprodajnih objekata u Srbiji i regionu asortimana na kategorije bebi opreme, dečije garderobe i obuće, knjiga i školskog pribora.
dereta

Dereta

Izdavačka kuća Dereta prisutna je na srpskoj izdavačkoj sceni već četiri decenije sa preko 1600 naslova u desetak biblioteka.
lukoil

Lukoil

Drugi prometnik naftnih derivata po broju benzinskih stanica na srpskom tržištu. Savremena i efikasna maloprodajna mreža sa kvalitetnom uslugom klijenata.
prosveta

Prosveta

Izdavačka kuća „Prosveta“ čuva tradiciju od 1901. godine, otkad je čuveni izdavač i knjižar otvorio knjižarnicu u beogradskoj ulici, Knez Mihailovoj.

Imate ideju za razvoj Augmented Reality (AR) Aplikacije? Naš tim vam može pomoći

Obogatite svoj asortiman AR proizvodima brenda Devar i doprinesite i Vašem proširenju tržišta disruptivne AR tehnologije na teritoriji Srbije, Republike Srpske i Bosne i Hercegovine.
Nudimo odlične partnerske uslove, stabilnu mrežu partnera i odličnu korisničku podršku.