Postanite partner i uključite se u razvoj Augmented Reality
(AR) tržišta

Predstavite svoje poslovanje ili poslovnu ideju na višem, profesionalnijem nivou razvojem sopstvene AR aplikacije.

Primenom AR tehnologije i uključivanjem u AR tržište kročite u svet uvećane stvarnosti koji pomera granice poznatog.
Ćaos, pišem Vam iz ugla obožavatelja knjiga i prodavca istih, te imam samo reči hvale za sve Devar proizvode, a pre svega za 4D enciklopedije. Pored edukativnog karaktera tu je i zabava što kao prodavac uvek i preporučujem kao idealan poklon za svaku priliku. Klinci su oduševljeni a roditelji u najpozitivnijem smislu odlepe kada skapiraju da napokon i kod nas postoji proizvod koji ce kroz tehnologiju da navede decu da zavole knjige u njihovom pravom obliku. Sada i najmlađi mogu da ožive svoju maštu, zabave se i nauče mnogo. Sve pohvale i preporuke!
Brana Tomic
Prodavac u knjižari Vulkan
DEVAR knjige oživljavaju maštu mojih mališana i pokrivaju sve teme koje su deci zanimljive. Moderne, inovativne, predstavljaju više od knjiga i radnih listova. Toplo preporučujem.
Bojana Stanojević
Kreator projekta "Roditelji za primer"
Devar knjige su jedinstven spoj savremene tehnilogije i tradicionalnog uživanja u čitanju knjiga. Pored edukacije koje izdvajam kao najveću vrednost, estetika je urađena sa puno mašte a sama aplikacije je vrlo intuitivna. Mališani uživaju, dok odrasli mogu da se podsete nekih činjenica ali i oni da nauče nešto novo (što se posebno odnosi na knjigu Anatomija ljudskog tela).
Kristina Čubrilo
Communication expert

Postanite deo distributivnog lanca Rapid kids d.o.o.

Obogatite svoj asortiman AR proizvodima brenda Devar i doprinesite i Vašem proširenju tržišta disruptivne AR tehnologije na teritoriji Srbije, Republike Srpske i Bosne i Hercegovine. Nudimo odlične partnerske uslove, stabilnu mrežu partnera i odličnu korisničku podršku.

Ko su naši partneri?

Službeni Glasnik

Javno preduzeće Službeni glasnik osnovano je 1992. godine zakonom o objavljivanju zakona i drugih propisa i opštih akata i o izdavanju

NBK

NBK kompanija osnovana je 1998. godine i nudi bogatu ponudu u oblasti kancelarijskih, školskih, slikarskih, promotivnih i gift proizvoda.

Vulkan

U Knjižarama Vulkan možete pronaći i bogat gift program, kao i papirnu galanteriju, širok izbor kancelarijskog materijala, muziku.
pertini

Pertini

Pertini je kompanija regionu koja svojim širokim asortimanom, kvalitetnim i atraktivnim igračkama postavlja standarde već dugi niz godina.
etrafika

E-Trafika

Trafika na Internetu za online kupovinu po uvek dobrim cenama i sa najvećom ponudom stripova i ostale popularne robe.
dexyco

Dexy Co

Kompanija sa mrežom maloprodajnih objekata u Srbiji i regionu asortimana na kategorije bebi opreme, dečije garderobe i obuće, knjiga i školskog pribora.
dereta

Dereta

Izdavačka kuća Dereta prisutna je na srpskoj izdavačkoj sceni već četiri decenije sa preko 1600 naslova u desetak biblioteka.
lukoil

Lukoil

Drugi prometnik naftnih derivata po broju benzinskih stanica na srpskom tržištu. Savremena i efikasna maloprodajna mreža sa kvalitetnom uslugom klijenata.
prosveta

Prosveta

Izdavačka kuća „Prosveta“ čuva tradiciju od 1901. godine, otkad je čuveni izdavač i knjižar otvorio knjižarnicu u beogradskoj ulici, Knez Mihailovoj.

Imate ideju za razvoj Augmented Reality (AR) Aplikacije? Naš tim vam može pomoći

Obogatite svoj asortiman AR proizvodima brenda Devar i doprinesite i Vašem proširenju tržišta disruptivne AR tehnologije na teritoriji Srbije, Republike Srpske i Bosne i Hercegovine.
Nudimo odlične partnerske uslove, stabilnu mrežu partnera i odličnu korisničku podršku.