Uslovi korišćenja

Dragi naši korisnici želimo da Vas obavestimo o nekoliko važnih detalja u vezi online kupovine koju obavljate putem internet sajta www.devar.rs. Pre svega online kupovina kod nas u skladu je sa osnovama odredbi čl.13. i čl.27. Zakona o zaštiti potrošača (Sl.glasnik RS 6/2016) koje privredno društvo Rapid kids d.o.o. iz Nove Pazove poštuje. Prodaja robe putem internet sajta www.devar.rs obavlja se u okviru registrovane delatnosti privrednog društva Rapid kids, Cara Dušana 117, Nova Pazova, Srbija, matični broj: 21343544, PIB: 110367519, šifra delatnosti 4690. Osnovna obeležja, opise i detalje robe možete pronaći na sajtu www.devar.rs. U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 6/2016) kupovina preko prodajne internet stranice www.devar.rs smatra se prodajom na daljinu.

Maloprodajna cena svakog artikla navedena je uz fotografiju,opis i video istog. Sve cene su izražene u dinarima, uz uračunat PDV. Ne garantujemo da su sve informacije i fotografije proizvoda na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Svi proizvodi prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne moraju biti dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Mobilni uređaji sa naših fotografija nisu deo naše ponude. Ne garantujemo rad aplikacije na svakom uređaju. Ukoliko imate problem sa radom aplikacije molimo Vas pišite na e-mail adresu help@devarbooks.com

Želimo Vam uspešnu kupovinu!

Politika privatnosti

Društvo sa ograničenom odgovornošću „RAPID KIDS“, koje je ekskluzivni distributer DEVAR proizvoda u Srbiji se obavezuje na privatnost Vaših ličnih podataka koji će biti korišćeni isključivo u svrhu kupovine na našem web sajtu. Rapid Kids čuva privatnost svih posetilaca ovog internet sajta.

Informacije koje nam date čuvaju se na našem serveru, a mogu im pristupiti naši saradnici, državni organi, naši pravni sledbenici i lica koja angažujemo da obrađuju podatke u naše ime u svrhe navedene u ovom pravilniku ili druge svrhe za koje ste Vi dali odobrenje. Takođe, možemo preneti informacije o upotrebi našeg internet sajta trećim licima ali to neće uključivati informacije na osnovu kojih Vi možete biti identifikovani. Osim ako to zakon ne nalaže, nećemo ni na koji način učiniti dostupnim niti distribuirati informacije o Vama.

Naš internet sajt može sadržati linkove za druge internet sajtove koji nisu pod našom kontrolom i koji ne podležu ovoj Politici privatnosti.

Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio i video materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu su autorsko pravo ili vlasništvo Devar-a i Rapid Kids-a, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika sadržaja je strogo zabranjeno.

Uslovi isporuke i plaćanja

Isporuku poručene robe preko sajta vršimo uz pomoć kurirskih službi u roku 48 sati.

Svaka isporuka robe čija vrednost prelazi 3000 rsd je besplatna.

Robu naručenu na sajtu plaćate isključivo pouzećem gotovinski.

Privatnost vaših ličnih podataka biće korišćeni isključivo u svrhu kupovine na našem web sajtu. Rapid Kids čuva privatnost svih posetilaca ovog internet sajta.